Op 20 augustus hebben 10 leden van TCS een prachtige en uitdagende rit van Teuven (iets onder Slenaken gelegen) naar Eupen in Belgie gereden.

De tocht bracht ons o.a. door kleine dorpjes, voerde over een 11 km lang mooi aangelegd fietspad langs een oude spoorlijn en mooi in het door veel groen omgeven stuwmeer bij Eupen.

In de rit waren in totaal 7 serieuze klimmen opgenomen die, behalve voor Edwin, een behoorlijke inspanning van iedereen vergde. Verder moest er ook met het afdalen goed worden uitgekeken want het wegdek was soms nat en niet altijd in een goede conditie (België!)

Het warme en benauwde weer maakte het er niet gemakkelijker op en er zijn dan ook de nodige zweetdruppels op het wegdek gevallen. Het vochtverlies werd bij de afsluiting op het terras in Teuven echter weer snel aangevuld. Edwin heeft een foto/beeldverslagje van de rit gemaakt, zie hiervoor ons foto archief klik op klik op deze link, om ze rechtstreeks te bekijken (wel dien je hiervoor ingelogd te zijn want deze foto's zijn niet openbaar).