Tijdens het bezoek aan de pauzeplaats in Belgie van onze (nieuwe) rit naar Eksel (TCS Bomenrit) werden wij verplicht een mondkapje te gebruiken. Na betaling van EUR 2 p.st. mochten wij het terras op. Gelukkig mochten wij het kapje tijdens het nuttigen van de overigens goede koffie en vlaaien afdoen.De enige die hier vergat het mondkapje voor de foto op te doen is Ruud. Het lijkt zo wel een soort 'La casa de papel' van een populaire serie op Netflix.

Hieronder  wordt de mail van de secretaris en ritcommissie weergegeven:

Beste leden,

We zitten nog midden in het Coronatijdperk. Echter worden de beperkingen langzaam minder en dus zijn er meer mogelijkheden om samen iets te ondernemen. Dit geldt uiteraard ook voor onze club.

Volgens de richtlijnen van het RIVM en de NTFU kunnen we weer met wat meer leden de weg op. In het afgelopen pinkster-weekend werd daar dan ook graag gebruik van gemaakt. Wil je ook een keer mee in een groep van max. 4 personen op de dinsdag/donderdag/zondag-morgen of op een ander tijdstip, kijk dan op het 'Prikbord 2.0" want daar worden regelmatig ritten aangekondigd. (TonC)