Beste clubleden,

Het is dankzij de bijdrage van diverse clubleden weer gelukt een clubblad uit te brengen. Daar zijn we blij mee. Het clubblad is mooi voor vakantie bezorgd zodat je hem kunt meenemen zodat je de club geen moment hoeft te missen! 

Wij wensen iedereen vast een fijne vakantie en hopelijk tot snel, op de fiets.

Met vriendelijke groet,
het bestuur

PS Je vindt de nieuwste digitale uitgave van het clubblad ook onder terug onder het menu 'Clubinfo' vervolgens op submenu 'Clubblad' op de site (uteraard dien je hiervoor wel ingelogd te zijn)!

                                      Toch wel een aparte ervaring. Oorlogsmuseum Overloon heeft een 'fietsbrug' dwars door hun museum laten bouwen waarover recreatiefietsers (maar dus ook wij) kunnen fietsen en zoeen blik kunnen werpen op allerlei oorlogsmateriaal wat, door de militairen die deze bemand en gebruikt hebben,ervoor gezorgd heeft dat wij hier in vrede en democratie kunnen leven. TC

Beste leden,

Eindelijk! We mogen weer. Het licht staat op groen om weer in groepsverband te gaan fietsen. En dus staat de openingsrit naar Griendsveen voor zondag 23 mei op de planning. Hieronder staan de twee punten uit het openingsplan van het kabinet wat het fietsen van clubritten weer mogelijk maakt:  

  • Buiten sporten in groepen
    Buiten sporten in groepsverband kan weer, maar er zijn wel voorwaarden. Dit mag met maximaal 30 personen en iedereen houdt 1,5 meter afstand. 
  • Terrassen langer open
    Buitenterrassen mogen open van 06.00 tot 20.00 uur. Alle voorwaarden blijven gelden. Zoals maximaal 50 personen op een terras en maximaal 2 personen aan een tafel op 1,5 meter afstand. Tenzij dit mensen zijn uit eenzelfde huishouden.

De Rittencommissie heeft weer een A, B en een C route op de site geplaatst. Zet deze in je navigatie en kom zondag weer gezellig fietsen.

We verzamelen buiten bij HAC om 08.15 uur en houden daar 1.5 meter afstand van elkaar.

Op het terras van De Morgenstond mogen twee personen aan een tafel zitten. We volgen de instructies van het personeel op.

Neem een mondkapje mee voor als je naar het toilet moet.

Veel fietsplezier.

Het bestuur.