VeldRondeStiphout

Onze volgende (24 ste) veldronde staat gepland op :

zondag 19 november 2017 

 

Terugblik op 23ste Veldronde van Stiphout  (20 november 2016)

 

Klik hier voor het Youtube Filmpje   de film van onze cameraman Paul.

“Commentaar” Gerard v V.  :

Onvoorstelbaar wat een TOP conditie zo*n zwaar parcours van zo*n 50km al filmende afleggen in de razendsnelle tijd van slecht 4.26 minuten, grote klasse!! Het waren prachtige foto/film opnames.

 

Een beknopt verslag :

Op de weersvoorspelling kan je geen pijl trekken maar om 07:00 uur ’s morgens is ‘t droog en waait ’t een beetje. Dus er is goede hoop dat het allemaal wel goed zal komen. Even later vallen er dan toch wat druppels uit de lucht en vragen we ons af of we niet te vroeg gejuicht hebben.

De kassa’s worden opgestart, de borden opgehangen, de linten uitgerold en de eerste controlerijders vertrekken.

Om 08:00 uur meldt zich de eerste deelnemer. Er volgen er nog zo’n 160.

Een mager resultaat. Zo weinig deelnemers hebben we nog niet eerder gehad. Speelt het weer en de waarschuwing van Weerplaza van ‘niet de bossen ingaan’ ons dan toch parten?

In ieder geval de stemming is er niet minder om. Integendeel.  De rijders complimenteren ons met het ‘mooie rondje’ en waarderen met een harde wind buiten maar des te meer dat ze bij de pauzeplaats lekker binnen onder ’t genot van een heerlijke soep kunnen bij-warmen. Met een Francoise Hardy muziekje op de achtergrond zou je zo maar zin hebben om niet verder te rijden, maar dat is maar voor even. Dan gaat het weer verder terug richting HAC en vandaar richting Nuenen.

En dus kunnen we, ondanks de geringe opkomst, opnieuw spreken van een succesvolle Veldronde. Dankzij de enorme inzet van veel van onze leden en de bijdrages van vele sponsoren hebben wij een grote groep mensen een heerlijke en sportieve ervaring bezorgd. Er zijn geen ongelukken gebeurd, de pijlen zijn weer opgehaald en de meeste zaken al opgeruimd.

Onze organisatie loopt op rolletjes en heeft inmiddels een niveau bereikt waarop veel verenigingen alleen maar jaloers kunnen zijn. Verbeterpunten (en die zijn er altijd) voor volgend jaar zijn al weer genoteerd, want we blijven werken aan de kwaliteit van de ‘Veldronde van Stiphout’.

 

INFO Veldronde :
Jan Bartels – 06 21582799

Facebook: TC Stiphout

Twitter: TCStiphout